September 2016

Call to Action. Button Generator  als Designblok
Aan Julia, de smart email builder binnen iConneqt is een nieuw Design block toegevoegd. Met de button Generator ben je in staat snel op maat buttons te ontwikkelen. Je kunt de button snel vormgeven en voorzien van een link.


button-knop-nieuw-2-0


Barcode Generator
Heb jij binnenkort een event, heb je een product met een bepaalde barcode of wil je een unieke klantenkaart per email aanbieden. Het kan eenvoudig binnen iConneqt.
Je kunt ervoor kiezen om een generieke barcode te gebruiken, die voor één code voor alle ontvangers zorgt, of een unieke barcode. De laatste code zorgt ervoor dat elke ontvanger van de EDM een andere code krijgt. 


Schaartje als optie binnen de blokverdelers
Er een nieuwe blokverdeler ontwikkeld. Een schaarlijn. Praktisch voor email-coupons, klantenkaarten, entree bewijzen, etc. 


barcode-en-knip-julia

Nieuwe Share opties. 
Templates en EDM’s kunnen worden gedeeld worden via een “share” knop. Hiermee kunnen niet-gebruikers, of relaties die niet in de database zitten, toch de nieuwsbrief in z’n geheel lezen. Practisch om binnen het bedrijf je content te delen voor je gaat versturen.


share-button-nieuwsbrieven-en-templates

Filtervoorwaarden bij Campaign Intelligence uitgebreid
Campaign Intelligence, de tool waarmee je verschillende verzonden EDM’s in de diepte kunt analyseren is weer uitgebreid. Naast de standaard info als openingsrate, aantal linkkliks, percentage linkkliks, opbrengst per transactie, ed. worden ook het moment van ontvangst, het weer, en andere variabelen geanalyseerd. Nu is het mogelijk om aan filtervoorwaarden  één of meerdere criteria laten voldoen. Hierdoor kun je meerdere statistieken tegelijk bekijken en worden de statistieken nog relevanter en overzichtelijker.

EnglishDutch