Bij nog veel websites en webshops zien we dat het vergroten van de prospect-/klantendatabase niet de aandacht krijgt die het eigenlijk zou moeten hebben. Webformulieren zijn verstopt binnen een zee van andere aandachttrekkende elementen. Het valt niet op, de conversie is laag.


Je zou dat kapitaalvernietiging kunnen noemen. Immers, je hebt klanten in je digitale winkel, en wanneer ze niets kopen – en dat zijn vaak de meesten – gaan ze je winkel uit zonder dat je ze hebt leren kennen. Zonder dat je de optie hebt om hen weer (kostenefficiënt) digitaal uit te nodigen. En het is juist digitaal zo eenvoudig en kost weinig tijd en geld. 

Converteer wegklikkende site bezoekers (abandoning) in (potentiële) klanten

database-crm-iconneqtWist je dat in veel gevallen de bezoekers van je website niet meer terugkomen? En dat er exit intent technologie beschikbaar is die de klant die vertrekt op dat moment een aanbod kan doen om zijn/haar emailadres achter te laten.
Of naar aanleiding van het klikgedrag en meer.

Intelligente systemen
Je kunt de webformulieren van iConneqt eenvoudig integreren met veel speciale opt-in systemen. Sommige systemen zijn uiterst ‘slim’ en toch uiterst betaalbaar.
Je gaat ervoor zorgen dat meer bezoekers hun emailadres achterlaten.!

Dat doe je door gebruik te maken van Lightbox popups, floating bars, slide-ins, mobile popups, sidebar forms, en after content forms. Kortom, zonder veel extra tijd en kosten kun je de resultaten soms dramatisch  verbeteren.
We hebben de goede systeem en hebben ze getest. De adviseurs van iConneqt staan je graag bij om meer rendement uit je websites te halen.

Mail naar helpdesk@crmmailtech.nl

EnglishDutch